Garanciáink

Rendkívüli minőség

Minden termékünk kizárólag az Editions Atlas SA forgalmazásában kapható. Csaknem 50 éves know-how-val és tapasztalattal kínáljuk Önnek különleges és igényes nyomtatott termékeinket valamint értékes gyűjteményi darabjainkat az egész család számára.

Gyors és megbízható szállítás

Küldeményét a megrendelés időpontjától számított 30 napon belül postázzuk Önnek.

Teljes törvényes visszaadási- és elállási jog

Ön az Editions Atlas SA minden küldeményét teljes törvényes visszaadási és elállási joggal kapja meg. Amennyiben valamely termékünkkel bármilyen okból nincs megelégedve, 14 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, megtartja az árut, vagy minden további magyarázat nélkül visszaküldi. (Visszaküldés esetén csak a visszaküldési költséget fizeti). Amint visszaküldött terméke megérkezik hozzánk, számláját sztornírozzuk és Önnek semmit sem kell fizetnie.

Teljesen kockázatmentes

Az Editions Atlas SA nem klub és Önnek nincs semmilyen minimális értékű megrendelési kötelezettsége. Meg vagyunk arról győződve, hogy minden egyes ajánlatunk minősége és ár/érték aránya mindig és teljesen meg fogja Önt győzni. Amennyiben úgy dönt, hogy az Editions Atlas SA termékeinek egyikét nem kívánja tovább megkapni, bármely időpontban joga van azt minden indoklás nélkül felmondani és erről minket tájékoztatni levélben vagy telefonon.

Kedvező árak

Termékeink nagy választékát folyamatosan nagyon kedvező árakon kaphatja meg, mivel azokat kereskedők közbeiktatása nélkül postán, közvetlenül Önnek küldjük meg. Csak ez teszi lehetővé a korlátozott számban kibocsátott, értékes kivitelezésű nyomdai termékek, modellek és gyűjteményi darabok kedvező árképzését.

Egyszerű fizetés

Az Editions Atlas SA minden termékét Ön csak megrendelése átvétele után fizeti postai befizetési utalványon.

Az Ön kosara

Termék

mennyiség

ár

eltáv.

Összesen szállítási költség nélkül

szállítási költség

Összesen